Hyvä Päivä

Sain jotain aikaiseksi tänään. Pitkään laiminlyömäni tiskit, pyykit sun muut ovat hyvällä mallilla taas. Keittiö kiiltää puhtauttaan ainakin huomiseen asti.

Ilta meneekin etsiskellessä hyvää ohjelmaratkaisua musiikin tekemiseen. Ohjelman pitäisi olla mahd. yksinkertainen, luomisvimmassani itseltä palaa harvinaisen nopeasti hermo jos aika menee ohjelman kanssa sohlaamiseksi. Silloin Amiga aikoina tuli käytettyä trackereita jonkun verran. Ovatko trackerit edelleen se ainut vaihtoehto..Ohjelman edellytyksinä on, että se on ilmainen ja konevaatimukset saisi olla varsin pienet. Ehdotuksia?

Juuri luin uutisotsikoista, USA olisi jälleen yllättänyt tekosillaan ja salakuunnellut IAEA:n johtajaa Mohammad ElBaradeitä. Kolttosiahan saa ja pitää tehdä mutta kun niistä ei pitäisi jäädä kiinni.

Suuttuvatkohan kanadalaiset tästä miten paljon?There is also something called, when you’re allowed to exist on the same continent of the United States of America, protecting you with a nuclear shield around you, you’re polite and you support us when we’ve been attacked on our own soil. They [Canada] violated that protocol.

They better hope the United States doesn’t roll over one night and crush them. They are lucky we allow them to exist on the same continent.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: